?>
Proiect finisat

Braus Pietrarilor Residence

Noul proiect al companiei este gândit pentru a satisface cele mai riguroase cerințe. Proiectul Braus Pietrarilor Residence îmbogățește peisajul urban din Chișinău cu o arhitectură exterioară originală și modernă. Blocul este constituit din 5 etaje, dintre care 1 etaj comercial, locuri de parcare terestre și subterane.

Vezi mai mult
Proiect finisat

Braus Carierei Residence 32

Complexul locativ "Carierei Residence" este amplasat între două artere principale a capitalei: Bulevardul Renașterii și Șoseaua Calea Orheiului și are acces liber la ele.

Vezi mai mult
Proiect finisat

Braus Carierei Residence 18A

Blocul Rezidențial este amplasat într-o regiune liniștită din Chișinău, dar totodată nu departe de centrul capitalei. Pâna în centrul capitalei sunt de parcurs doar 2,9 km.

Vezi mai mult
Proiect finisat

Braus Elite Residence

Proiect de clasă Premium cu finisaje de calitate superioară. Complexul Rezidențial Braus Elite Residence este creat într-un stil clasic, cu accente moderne. Poziționat exact în centrul istoric al Chișinăului, într-o zonă cu infrastructură dezvoltată și cu mijloace de acces în toate direcțiile orașului.Dezvoltăm zilnic conceptul unui complex select cu materiale de cea mai înaltă calitate și cu numeroase beneficii:

Vezi mai mult
Proiect finisat

Braus Belvedere

Complexul Rezidențial "Braus Belvedere" este situat într-o zonă verde și liniștită în apropiere de parcul Valea Trandafirilor. Amplasarea reușită oferă locatarilor o viață comodă cu aer proaspăt și cu toate beneficiile din oraș.

Vezi mai mult
Proiect finisat

Braus Mircea cel Bătrân

Amplasarea confortabilă a Complexului Rezidențial într-o zonă ecologică, în imediata apropiere de aleea bd. Mircea cel Bătrân, oferă locatarilor un mod de viață plăcut, liniște și totodată în apropiere de magazine, bănci, farmacii, centre medicale, instituții de învățământ și zone sportive.

Vezi mai mult